zaterdag 31 december 2011

Toch nog!

Nu is het Tubular Bells dat me weer aan het vogelen zet: het is mijn ringtone. Peter van der Meer belt met de mededeling dat hij weer in Waverveen is, en nu een Roodhalsgans in beeld heeft. Tussen de bedrijven voor de jaarwisseling door, rijd ik naar hem toe.


Met deze gans complementeer ik het setje bijzondere ganzen dat de laatste tijd in ons gebied is gezien. Het jaar is rond.

Met 60 nieuwe soorten op mijn lijst, een vijfde plaats in de regiolijst, mijn eerste DBA-weekeinde, een eerste publicatie van een foto in Dutch Birding, de eerste zeetochten en heel veel plezier met veel collega vogelaars, is 2011 een mooi jaar. Iedereen die heeft geholpen hartelijk dank!

Het jaar begon op 2 januari met een Grote Geelpootruiter. Het plan is om maandag naar Zeeland te gaan om dat te verbeteren met een Giervalk.... We gaan het zien.


Hoe dan ook: iedereen een heel gezond en gezellig Nieuwjaar!!

6 opmerkingen:

Incanto Images Fotografie zei

jullie ook een heel mooi en een vogelkiek jaar dat je nog meer vogels op je lijstje mag bijschrijven in 2012 in goede gezondheid, geniet van alle bijzondere momenten maar vooral ook van elkaar.

Fijne jaarwisseling.

Groetjes Von

Maria zei

Hey Paul,
Geweldig nog op de valreep de Roodhals in Waverveen! Echt leuk.
Groet en heel veel goeds in dit voor je liggende nieuwe vogeljaar!
Maria

Anoniem zei

De beste wensen, Paul!

Maar van dat geknal worden die vogels toch niet blij?

PW Fotografie zei

Lieve Cor,

De foto is van vuurwerk van mijn buren: ik zal nimmer (meer) vuurwerk afsteken nu de kinderen mij toch niet meer stoer vinden als ik dat doe.....

Is de oproep:"Geen vuurwerk meer!?" Steunen als mijn lezers je vast! (gebruik link cornutus om te steunen!)

Marianne zei

Ha Paul,

Het allerbeste voor jullie allemaal in 2012. Wat gaaf dat jullie een dwergje in de polder hebben gezien. En aangezien jij je ganzenlijstje nu compleet hebt, kan ik ook weer rustig ganzen kijken zonder de druk van rotgansjes, roodhalsjes of dwergjes te moeten vinden ;-). Of toch maar wel voor de jaarlijst?????

Veel succes met de giervalk en tot in het veld.

Groet,
Marianne

PW Fotografie zei

Marianne, chill! Ik doe niet aan jaarlijsten.........