dinsdag 21 augustus 2012

Kleinst Waterhoen


Even naar de Jonker waar twee jonge Kleinst Waterhoenen zijn gezien. Met Frank, Robert, Peter, Bertus, Rick en nog een paar lekker afkoelen en speuren. Het levert een leuk resultaat: we zien een jong scharrelen langs de rand van een rietkraag, op enige afstand. Foto's maken lukt niet, maar de 7D levert een filmpje van het beestje, dat uiteindelijk ook nog even vliegt. Goed kijken boven de achterste Meerkoet.....

1 opmerking:

fred klootwijk zei

Hoi Paul,

Geweldige film....voor het eerst echt erg hard moeten lachen om een PWproductie....soms/veelal kijk ik bewonderend naar al je mooie foto's dat weet je. Dit is echt veel beter..doorgaan op deze weg, vooral doorgaan...echter deze film is nooit niet meer te overtreffen. Ik ga hem nog een paar keer bekijken en luisteren naar het commentaar..."zo nu staat hij op de film"

Wel leuk dat het kleinst waterhoen bij jullie zit, ik denk dat jij de ultieme plaat binnenkort wel zal maken..succes...ik zoek nog steeds in ons poldertje naar een leuke soort dan komen jullie weer allemaal gezellig langs..Hoop je gauw te treffen.

Fred