zaterdag 3 maart 2012

Wit

Een rustig dagje vandaag. Opnieuw wat grijs en dan maak je eigelijk alleen zwart-witfoto's. Ik laat daarom alleen even de hond uit in de buurt.
Als ik langs de Natuurplas wandel, schiet er wat ergernis bij mij binnen: eerst tref ik een malloot die het nodig vindt om midden in het gebied foto's te maken van zijn oude, lelijke, benzineslurpende Engelse wrak. Doodleuk rijdt hij dwars door het gebied. Als ik hem aanspreek reageert hij nonchalant, maar vertrekt wel. Als ik op de Natuurplas dan ook nog een stel piraten tref die met hun bootje de eenden opjagen, stijgt de bloeddruk enigszins. Maar goed, een kind vergeef je de onnozelheid dan nog wel.


Ik rijd even door naar Kamerik om te zien of de Ruigpootbuizerd thuis geeft, maar dat doet ie niet. Wel zie ik een Grote Zilverreiger die langzaam mijn kant opwandelt. Strekkend, vissend en poetsend glimt het beest mijn kant op en geeft een demo van de flexibiliteit van die nek. Toch weer aardig.

6 opmerkingen:

Maria zei

Whow! Wat laat je een mooie lenige gr.Zilver zien! Prachtig. Komt je bloeddruk ook weer tot rust....;-)
groetjes
Maria

Gonnie van de Schans zei

Mooi de zilverreiger. Hij kwam mooi dichtbij. Vooral nr 5 en 7 zijn door de houding erg geslaagd. Goed belicht deze foto's.
Groeten, Gonnie

Incanto Images Fotografie zei

je hebt er altijd mensen bij die niet weten hoe het moet, maar wat is de zilverreiger lenig, heel goed op de kiek weten te zetten..

Groetjes Von

Marianne De Vogelkijker zei

Ondanks het grijzige weer is de grote zilverreiger gewoon mooi wit. Goed belicht en leuke poses.

Groet,
Marianne

kiekismichel zei

Hoi Paul

Ben blij dat je meer verstand hebt van vogels dan van auto`s want de Range Rover is in mijn ogen en in vele andere de mooiste auto die er is dus ik hoop dat je volgende keer alleen de persoon af zeikt aub !
De zilverreiger heb je er geweldig op gekregen knap !

Gr oude Range Rover bezitter Michel

PW Fotografie zei

Smaak en verstand zijn heel verschillende dingen! Het afzeiken van de persoon zat dus in dezelfde zin.......

Toch leuk dat er een kritisch geluid binnenkomt, dank Michel!

Groet van een overtuigd hybride-rijder......