vrijdag 30 maart 2012

Tussendoortje

Even iets heel anders. Diegenen die het begin van dit blog hebben meegemaakt, weten misschien nog dat het eerst "vogels en ritme" heette. Het plan was om een soort mix te maken tussen mijn muzikale en vogel-avonturen. Door omstandigheden kon ik echter lang niet musiceren, en heb ik me maar op de natuur gefocust.

Ik zat na een lange dag werken lekker op de bank als de telefoon gaat: "......drummer ziek, en toen dacht ik aan jou". De zanger van één van de bands waar ik vroeger in speelde. Ze zitten echt omhoog, het optreden begint over een half uur, en ik woon op twee minuten fietsen van Hart en Soul, de zaal waar gespeeld moet worden. Ik grijp drie stokken uit mijn tas -ik speel thuis nog wel af en toe- en ga naar de zaal, waar ik hoor dat de band als opening van een mini-festival vier nummers speelt, waarvan ik drie nummers zelfs niet ken..... Dan maakt het ook niet uit, gewoon zitten, goed op de rest letten en van boem-tjakke-boem-tsjakke.


Mijn dochter filmt wat op de IPhone, een kort stukje, voor de lol, en je moet een beetje flex kijken. Muzikaal betekent het niks, maar na drie jaar weer op een podium staan is toch weer leuk. Kan nog wat worden als ik eerst kan repeteren..... Niet dat ik nou overweeg om weer van hobby te wisselen, geen zorg. Volgende keer gaat het gewoon weer over vogeltjes!

2 opmerkingen:

Maria zei

Klinkt niet verkeerd!
En lekker als je veelzijdig bent, dan is het leven nooit saai!
groet,
Maria

Kees M zei

Hallo Paul,
leuk je ook op deze manier te ontmoeten, al verschillen onze foto-belangstellingssferen 'hemelsbreed'...
Op je site een nieuw woord geleerd: "bewijsplaatje", dat zal het op de eerstvolgende zitting van de fotofilosofen goed doen. Veel plezier,
Kees M.