vrijdag 3 februari 2012

Hé hé


Wat een bereweer, ook hier in Zeeland. Tot aan de Oesterdam ging het wel, maar daarna is het heel voorzichtig aan. Maar wat is het mooi: eindelijk een Sneeuwgors in de sneeuw!


Ik tref Gert en Anja Vonk voor de Westerscheldetunnel, want we hebben besloten vast door te gaan naar ons doel, de Giervalk. Samen vinden we nog wel wat aardige vogels onderweg, zoals Nonnetjes, Watersnippen, Zilverplevieren, Bonte Strandlopers, Tureluur en Partijzen.
Ma Vonk deed de opmaak van deze foto, in ruil voor een best bakkie snert


We moeten eerst een rondje rijden voordat we een enorm beest op een betonnen ding zien zitten. Omdat het op dat moment hard sneeuwt, willen we wat dichterbij zien te komen, maar dat pikt de Giervalk niet, en vliegt op, al snel uit beeld in de dichte sneeuw. Maar, hij staat er op.
Morgen nog een poging om betere plaatjes te maken bij beter weer. We vieren dit succes gepast: Anja Vonk maakt het wel bont en draagt haar manlief tijdens het verrekijken de koffie achterna. Belachelijk!!! Mijn koppie wacht geduldig op de kofferbak. Gezellig....


De eerste foto van de dag was een Patrijs, en de laatste ook, een persoonlijke favo van -weer- Anja. Je begrijpt, we hebben het gezellig hier.....

3 opmerkingen:

Maria zei

Sneeuwgors in de sneeuw......Giervalk!
Moet niet gekker worden ;-)
Veel succes, ook morgen, ben benieuwd.
groet,
Maria

Marianne zei

Paul, gefeli! Eindelijk de giervalk gelukt. Nu hopen op foto's in het zonnetje morgen. Maar je dagen zullen sowieso geslaagd zijn.

En over ma Vonk wil ik verder geen oordeel uitspreken, maar die Patrijzen zijn wel mooie vogels hoor ;-).

Groetjes,
Marianne

Incanto Images Fotografie zei

wanneer het gezellig is, heb je de eerste 50% binnen, en dan deze vogels tegen komen. Dan heb je de volle 100% binnen.
Vandaag de zon erbij, hopelijk is het je gelukt..

Groetjes Von