zondag 28 april 2013

De tweede ronde..

Inderdaad, nog een rondje regio, om Gert aan een Raaf te helpen en de Steltkluut op de jaarlijst te zetten. Wat allemaal niet lukt vandaag. Wat dan overblijft is een heerlijke wandeling in de Groene Jonker. Met een paar Geoorde Futen op afstand, Zomertalingen, Snorren, Sterns, heel veel Slobeenden en voor de foto vooral de Tureluur, Blauwborst en de Rietzanger. Wat dus weer ouderwets mikken tussen het riet betekent.

In de Jonker een heel stel leuke vogelaars met Peter van der Meer -na elkaar lange tijd misgelopen te zijn weer erg leuk- wiens kinderen mij twee Paapjes aanwijzen, Kees Janmaat en nog een heel stel wandelaars. Gewoon een heerlijke zondagmiddag.

Tureluur


Blauwborst 


Rietzanger
Paapje
Een vlucht Regenwulpen
Buizerd


1 opmerking:

Maria zei

Hoi,
Het troost mij, dat jullie ook niet een raaf of Steltkluut hebben gezien, maar jammer is dat natuurlijk wel.(Huib zag onderweg wel een raaf!) Ook jammer dat ik jullie ben misgelopen! De paapjes zag Huib zitten en we hebben dat doorverteld aan Frank van der Meer, zo is het cirkeltjes weer rond. Het was weer heerlijk bij de GJ dat ben ik geheel met je eens.
Tot ziens.
Maria